Fujifilm instax mini 7

9:44 AM Posted In , Edit This 9 Comments »

Fuji film instax mini 7...long lost camera:)....smlm selongkar punyer selongkar di suatu tempat (yg diketahui) akhirnya sy terjumpa balik ini (lihat gmbr di atas) fujifilm instax mini 7...yg hanya pernah digunakan sekali sahaja(sewaktu ianya mula-mula dibeli pd thn 2005)...Kenapa tidak digunakan selepas itu?...kerana harga filmnyer agak tidak mampu utk sy beli pd waktu itu(sekarang juga)...Terjumpanya kembali instax mini ini...membuatkan saya semakin membara2 nk menembak dan menembak lagi:D...Sudah diuji..nampaknya instax mini ini masih lagi berfungsi dgn elok:)....sekian..


9 komen:

Kekanak Tokyo said...

serius film mahal kan.

Skang ni aku terminat balik ngan polariod tapi film dia dah tak dijual so terpaksalah pendam balik hajat nak beli ...hehe

Pecah Kepala said...

cisssss! ada je dia jumpa.

ninie.n.(kdg2)ami said...

Kekanak Tokyo a.ah mahal...tp dh dpt cari kedai yg jual murah sket..nanti ader modal baru beli:)..eh rasenyer ade jual lg film polaroid tuh...nanti dpt cari kiter roger2 k:)

Pecah Kepala ehehe..dh lame la instax nih...2005 beli kt kedai gmbr kt CM tuh..huhuu

reza ! said...

same cam aku punye,kaler sume sama..
kat jb,harga paper film de rm25 je,
aku rasa paling murah kot...

ninie.n.(kdg2)ami said...

reza! hah tuh murah sgt...hr tuh tgk kt fotomega rm29...kt kl dulu tgk rm30++...kt Ipoh nih tk tnyer lg..

++[sexyinred]++ said...

wahhh best btolm selongkar2 jumpa instax mini...camner la bleh tak ingat ada beli heheheheheh

iyan said...

balik kang aku nk selongkar box kat bilik ar...
mn tu jumpe instax jgk ke?

ninie.n.(kdg2)ami said...

iyan ahahaha sila2:)

Eve said...

hey are u interested to get the films together? It would be much cheaper..i own a 7s too...

email me ilovetoemaileve@gmail.com thanks!