Cubaan pertama cross process colorsplash:)

8:11 PM Posted In , Edit This 8 Comments »































ini adalah cubaan pertama saya menggunakan slide film...amat harapkan komen:)...sile beri tunjuk ajar...A Trillion thanx to ami, sHa, k.lina, arip, geng2 trip lomo ipoh hr tuh eheheh...

p/s:maaf tk dpt nk berceloteh panjang berjela di sini..sbb nk cpt:)

8 komen:

reza! said...

nice utk 1st try!

sHa said...

aaaaaa.
*nanges dan tros pensan.
huhu.

++[sexyinred]++ said...

Ohohohoho sudah naik pekeliling yer...jeles...jeles...

komen ekkk? kaler mmg cantik...tapikan ninie ermm angle ngan subjek tu kena improve lagi...takpe shoot lagi byk2 lps ni mesti cun!

lomography rule no.5
approach the objects of your lomographic desire as close as possible

Manusia Secondhand said...

wah...dah bercross process...

btul kata k lina..
lomography rule no.5
approach the objects of your lomographic desire as close as possible...

btul tu..ko amik telampau wide dr object, nampak byk kosong sgt..contohnya mcm awan(ke langit, aku masih konpius)perbanyakkan subjek yg close up.

ninie.n.(kdg2)ami said...

reza tq...akan improve kan lagi...akan cari slide film lagi besh:)

sHa thanx to you:D..thanx alot...sejak dr lomo ipoh lagi huhuhu...

k.lina thanx..aha mmg byk kene improve tuh...lepas nih insyaAllah akan lagi byk entry lomo eheehehe..

manusia2ndhand...yer aku tgk pon konpius:P...akan diimprovekan tima kasih atas tunjuk ajar anda:)

cHiQu3CHiLL said...

wOOw !!..perGH !!

nuttin to say lah..hihii..

amadd said...

mereka komen utk ako..apa yg mereka ckp semua yg betul!..hehe

Abdul.Fatah.Firdaus said...

salam kenal. nak tanya, cross process tu ape?