vivitar-8

9:50 PM Posted In , , , Edit This 4 Comments »

Front
 vivitar paddle pop? 

back

adakah kamera kunen ini kamera lomo atau kamera paddle pop... mungkin lebih best lagi kalau ini kamera mc d.. tapi untuk kepastiannya sila ikuti perbincangan ini... zasss

ninie: ko accept gambo tuh jap

ninie: aku nk tnyer tuh tergolong dlm lomo ke idak

arip baik: apo ni?

ninie: tgkle

ninie: ha udah ke tgk?

arip baik: dah paddle pop tuh
arip baik: hahah

ninie: ahahaha
ninie: apenyer

arip baik: die ade set utk panorama tak?

ninie: aku tk sure la kan
ninie: sbb aku jumper kt lokkain

arip baik: bile hang pi lokin

ninie: mgu lepas
ninie: aku balik sabtu kan
ninie: ha esoknyer

arip baik: woo
arip baik: erm ..actually vivitar ni bukan lomo

ninie: aha

arip baik: tapi ade sangkut paut gak tapi tak official
arip baik: kamere ni banyak 

ninie: wooo ok

arip baik: ade yg pembekal beli then buat chop

ninie: mcm paddle pop nih la?

arip baik: aku penah tengok kamere ni,pastu ade chop kfc la esso la hapa la
arip baik: yup mcm tu

ninie: lorr yeker
ninie: erm aku dh beli
ninie: lantakla nanti aku nk try

arip baik: kalau yg offcial nye mcm lina tu
arip baik: tgk kat viewfinder die pastu memanjang panorama

ninie: ooo yg horizon tuh
ninie: ha tuh ader gak tuh

arip baik: hang ade?
arip baik: ??

ninie: tkdela kan << 'nanti aku beli la.. ' 

4 komen:

Manusia Secondhand said...

tu kamera biasa je la..aku pun ada satu..tp takda jenama..haha..aku tak penah try pun lagi snap pkai kamera kuning aku tu

ninie.n.(kdg2)ami said...

Manusia Secondhand ehehe iyer?tkperla janji comel:D...aku ngah try pakai slide film expired..tgkle efeknyer camne..ko testla bleh tgk:P

++[sexyinred]++ said...

oho camnih rupernya vivitar tuh...mmg tak penah tgk heeeeeeee...
saya setuju janji chomel dan murah...dan kaler kunen'

apalagi sila la pegi menembak dan postkan gamba2 nya

amadd said...

iso400..perghhhh hari cerah pasti gambar jadi hebat malatoppp